Over ons

Versterk je Weerbaarheid

MXP experience

MXP Military Experience is opgericht met als doel mensen sterker en weerbaarder te maken. Dit bereiken we door middel van individuele trainingen en coaching, evenals diensten voor bedrijven. Als ervaringsdeskundigen begrijpen we als geen ander de kracht van een hechte groep gelijkgestemden. Daarom hebben we Team MXP gecreëerd, een online community met unieke modules om je weerbaarheid te vergroten.

Laat je inspireren op onze website door middel van video’s, blogs en gratis e-books. Ontdek hoe MXP Military Experience je kan helpen om fysiek en mentaal sterker te worden, zowel individueel als binnen een gemeenschap van gelijkgestemden. Welkom bij de reis naar een krachtiger zelf.

12 hour experience

onze visie

Visie

Visie op Maatschappelijke Verharding: Ontsnap aan de Comfortzone en Ontdek Je Innerlijke Aard

In een wereld die soms lijkt te verharden, geloven wij in de kracht van persoonlijke transformatie. Onze visie gaat verder dan de oppervlakte van comfort en bekende bubbels; wij moedigen aan om uit die veilige zone te stappen.

Wij geloven dat echte groei begint wanneer je jezelf uitdaagt, wanneer je jezelf toestaat om kwetsbaar te zijn. Het is een reis om voorbij de grenzen van het bekende te gaan, om het onbekende te omarmen en te begrijpen.

Bij ons gaat het niet alleen om fysieke kracht, maar ook om het verkennen van je innerlijke aard. Voelen en accepteren worden essentiële stappen op deze reis. We moedigen aan om de confrontatie met jezelf aan te gaan, om de kwetsbaarheid te omarmen als een kracht in plaats van een zwakte.

Onze visie omvat een gevecht bereidheid die niet alleen in de fysieke wereld plaatsvindt, maar ook in de arena van zelfontdekking. Het is een oproep om de uitdagingen van het leven te omarmen, om sterker en veerkrachtiger te worden.

Bij ons draait het niet alleen om een trainingsprogramma; het is een reis naar de kern van wie je werkelijk bent. Een reis die de maatschappelijke verharding overstijgt, en je de mogelijkheid biedt om jezelf opnieuw uit te vinden, en te omarmen wat het betekent om mens te zijn.

De coaches

Ervaring
Gepassioneerd coach en trainer, met een rijke werkervaring binnen het Korps Mariniers, Koninklijke Marechaussee, en persoonlijke beveiliging.

Expertise
Mijn expertise strekt zich uit over verschillende vechtsporten op wedstrijdniveau, gefocust op krachttraining en zelfverdediging. Vanaf het allereerste moment wist ik dat deze levensstijl perfect bij mij past, zowel fysiek als mentaal, om mijn grenzen te verleggen.

Energie
Het geeft me energie om een bijdrage te leveren aan het groeiproces van individuen, een ervaring die ik zowel op recreatief als operationeel niveau heb mogen beleven. Als coach en docent heb ik voor diverse groepen gestaan, variërend van bootcamp en boksen tot functionele trainingen. Mijn uitgebreide ervaring in de fitnessbranche voegt een extra dimensie toe aan mijn begeleiding. Mijn missie is om anderen te inspireren en te begeleiden op hun pad naar fysieke en mentale groei, met een speciale focus op mijn militaire achtergrond.
Pepijn Verzellenberg
Joey Seetsen
Joey Seetsen
Mijn reis
Mijn reis als coach begon in de wereld van topsport en fitness. Daarna heb ik talloze mensen geholpen bij het bereiken van hun fysieke, mentale en persoonlijke doelen als personal trainer en coach. Binnen de fitnessbranche heb ik alle mogelijke lessen gegeven. Daarnaast mocht ik meerdere Military Experience events organiseren.

Mijn fascinatie
Mijn fascinatie voor persoonlijkheid en psychologie vormt de kern van mijn benadering. Ik geloof sterk dat alles begint bij het individu.

Mijn doel
Als coach streef ik voortdurend naar zelfkennis en groei, niet alleen voor mezelf maar ook voor mijn cliënten. Mijn werkwijze is het creëren van meer zelfinzicht , een sterker fysiek en het ondersteunen bij het vinden van een duidelijke richting.
Mijn inzet gaat verder dan alleen training geven.

Mijn missie
Het is mijn missie om verbondenheid en weerbaarheid terug te brengen in onze samenleving. Door coaching, personal training, en onze Military Experience events, draag ik bij aan deze missie. Met een toewijding aan groei en een passie voor het helpen van anderen, zet ik me elke dag in om mensen te begeleiden op hun pad naar een sterker en veerkrachtiger leven.

MXP Experience

WITH UNITY AND RESILIENCE WE ARE READY FOR A CHANGE

Suppport

MXP-experience gemaakt door I-JOB